Σας περιμένουμε στον ευφάνταστο χώρο μας για να σας προσφέρουμε απλόχερα τη 10χρονη εμπειρία μας στην περιποίηση των άκρων σας. Το θεραπευτικό με αιθέρια έλαια μανικιούρ και πεντικιούρ καθώς και η θεραπεία ονυχοκρύπτωσης θα σας απαλύνουν δυναμικά και θα σας χαλαρώσουν αποτελεσματικά στην καρέκλα spa pedicure δίνοντας λύση σε μακροχρόνια προβλήματα.
Το ωράριο του καταστήματος προσαρμόζεται κατόπιν ραντεβού στο πρόγραμμα της κάθε εργαζόμενης, μοντέρνας γυναίκας.
Στην προσπάθειά μας να μην ξεχάσουμε τους εκπροσώπους του ανδρικού φύλου, τους συζύγους και αθλητές μας, προσφέρουμε και ανδρικές θεραπείες άκρων με εξειδικευμένα προϊόντα.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Χαλαρώστε στα χέρια μας, για μια περιποίηση των άκρων σας με τη θεραπευτική παραφίνη και τα θερμαντικά γάντια.
Συνδυάστε το baby pink ή το creamy white σε ένα γαλλικό χεριών που θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Αφήστε μας να εμπνευστούμε από την ιδιαίτερη προσωπικότητά σας και να δημιουργήσουμε ξεχωριστά nail art πάνω στα νύχια σας για κάθε περίσταση.
Η καρέκλα SPA PEDICURE, θα σας καθηλώσει ενώ ταυτόχρονα θα σας ταξιδέψει με το μασάζ της, ενώ εμείς φροντίζουμε τα πόδια σας με αρωματικές κρέμες και μάσκες ενυδάτωσης.
Εάν ανήκετε στην κατηγορία των δυναμικών-εργαζόμενων γυναικών, το μανικιούρ με μόνιμο βερνίκι shellac θα το λατρέψετε…γιατί θα σας δώσει την καθημερινή σιγουριά των περιποιημένων και εντυπωσιακών άκρων.
Δώστε ζωή στα ταλαιπωρημένα νύχια σας έπειτα από ονυχοφαγία, εφαρμόζοντας τεχνητά νύχια με ακρυλικό και κερδίστε πίσω την αυτοπεποίθησή σας.
Διαλέξτε βερνίκια Αμερικάνικης προέλευσης, που συνηγορούν με τη μόδα 2013, το αριστοκρατικό μοβ, το εκρηκτικό σκούρο πράσινο, το κόκκινο του ώριμου κρασιού και ξεχωρίστε σε κάθε σας παρουσία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Τζελ, Μονιμο Βερνικι, Ακρυλικο, Ονυχοπλαστικη, Μανικιουρ Πεντικιουρ