Ήταν το 1967 όταν ο μπάρμπα-Θανάσης άνοιξε τον «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ» (το πρώτο ουζερί στη Ν. Λάμψακο) ψαρεύοντας με το μικρό του καΐκι ολόφρεσκα θαλασσινά για να προσφέρει στους πρώτους φίλους και πελάτες του «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ», τις αυθεντικές γεύσεις της θάλασσας, πίνοντας παράλληλα το φημισμένο ντόπιο ουζάκι της Χαλκίδας. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν πολλά χρόνια…

Ο «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» έγινε γνωστός σιγά σιγά σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να διατηρήσει πάντα τη μοναδική ποιότητά γεύσεων που τόσα χρόνια εμπιστεύονται οι εκλεκτοί μας πελάτες.

Σήμερα συγκαταλέγεται σύμφωνα με το ALPHA GUIDE ανάμεσα στις καλύτερες ψαροταβέρνες της Ελλάδας, έχοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα για το HACCP αποδεικνύοντας έτσι και τη διατήρηση της υγιεινής σε όλα τα επίπεδα (φρεσκάδα, καθαριότητα). …

Έτσι λοιπόν ο «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» προτείνει να βάλεις ουζάκι στο ποτήρι σου με λίγο πάγο, να δοκιμάσεις άφοβα όλους τους δικούς του θαλασσινούς μεζέδες, να χαλαρώσεις να διασκεδάσεις και εμείς θα χαρούμε πολύ να σε ξαναδούμε….