Η κα Ροδοπούλου Αθανασία υποδέχεται το γυναικείο αποκλειστικά κοινό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, για να σας προσφέρει την ευεξία ενός ολοκληρωμένου μασάζ με ευεργετικές ικανότητες. Η εμπειρία των 20χρόνων στην τέχνη του μασάζ είναι εκείνη που ξεχωρίζει για τεχνικές ενεργειακού και καταπραϋντικού

Μασάζ με εγγυημένα αποτελέσματα. Η κα Ροδοπούλου Αθανασία ειδικεύεται στην τεχνική Σάραβακ , καθώς και στο εναλλακτικό θεραπευτικό μασάζ .

Χαρίστε στο σώμα σας την ανακούφιση που του χρειάζεται με κεραλοιφές, θεραπευτικές κεραλοιφές και λάδια καρύδας, αμυγδάλου, μακαντάμια κι ότι εσείς επιθυμείτε κατόπιν παραγγελίας.

Στο KEDRUM OIL θ’ απολαύσετε περιποίηση και μασάζ προσώπου με κρέμα δυόσμου. Κατάλληλη προστασία και σύσφιξη, που διώχνει την λιπαρότητα και το σμήγμα, βοηθάει στην επιβράδυνση της τριχοφυΐας, έχει αντισηπτικές ικανότητες και εξισορροπεί το ph του δέρματος. Μειώνει κοκκινίλες και προστατεύει από επιζήμιες ακτινοβολίες. Ο δυόσμος είναι η ιδανική προστασία του δέρματος από το σπίτι!

Κλείστε Ραντεβού με την κα Ροδοπούλου Αθανασία για μασάζ και περιποίηση νυχιών και κάντε στον εαυτό σας ένα πολύτιμο δώρο αναζωογόνησης.