Η εταιρία Lazos Car Styling, ιδρύθηκε το 1985 από την κα Ευμορφία Μαρία Λάζου με σκοπό μια μοναδική σειρά υπηρεσιών, ώστε μέσα από αυτές να βοηθήσουν τα φανοβαφεία να εξοπλιστούν καλύτερα για να μπορέσουν να ευχαριστούν τους πελάτες τους.
Έτσι αρχίζει μια συνεργασία με την αγγλική βιομηχανία χρωμάτων & βερνικιών ICI η οποία μετονομάστηκε σε NEXA AUTOCOLOR για 14 χρόνια.
Στη συνέχεια μετά από την εμπειρία των 14 χρόνων στα χρώματα ψάχνοντας για το καλύτερο, αποφάσισε το 1999 να αρχίσει συνεργασία με την εταιρία LESONAL, της οποίας η έδρα βρίσκεται στην Ολλανδία και η τεράστια γκάμα χρωμάτων αλλά και υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες κέρδισε την εμπιστοσύνη της. Με τα standards της Ε.Ε. τα οποία έγιναν νόμοι που προστατεύουν το περιβάλλον
είναι αυτά που τηρούνται για τα χρώματα της LESONAL.
Και επειδή δεν μπορεί ένας επαγγελματίας να παραμένει σε λίγα standards, το 2008 μετά από πολλά σεμινάρια και επαφές στο εξωτερικό, άρχισε συνεργασία με την Γερμανική εταιρία MIPA AG η οποία βρίσκεται στο χώρο από το 1948 στο Landshut και μετέπειτα στο Essenbach.
Η εταιρία αυτή έχει τεράστια γκάμα προϊόντων και προτιμήθηκε γιατί μέσα από σεμινάρια και γρήγορη αντιμετώπιση των προβλημάτων, βρίσκεται πραγματικά κοντά στον επαγγελματία.
Το 2006 έρχεται να προστεθεί ένα καινούριο κομμάτι για την εταιρία, το Styling.
Σε αυτό Υπεύθυνος για την υλοποίηση του νέου εγχειρήματος είναι ο υιός, κος Λάζος Ευάγγελος.
Ο οποίος αρχίζει να το εμπλουτίζει με ότι έχει να κάνει με τη βελτίωση ενός αυτοκινήτου, όχι μόνο εσωτερικά, με συστήματα stereo, αλλά και με όργανα που αφορούν μετρήσεις λαδιού , πιέσεις , turbo, φώτα καμπίνας και διάφορα άλλα αξεσουάρ, αλλά και εξωτερικά , όπως εξατμίσεις, φουσκώματα φτερών , μηχανισμοί κάθετης πόρτας, αεροτομές και άλλα πολλά τα οποία περιλαμβάνονται στην τεράστια γκάμα που υπάρχει στο κατάστημα.
Αναφορικά:
Αεροτομές, μπουζοκαλώδια, φίλτροχοάνες, κιτ χοάνης, συσκευές μείωσης της κατανάλωσης, στροβιλιστές αέρα CYCLONE, λάμπες XENON, Κιτ XENON, μάσκες, φρυδάκια, τιμόνια, όργανα μέτρησης, (μπαρόμετρα, βολτόμετρα, πίεσης & θερμοκρασίας λαδιού, θερμοκρασίας νερού, πυρόμετρα), turbo timers, πολυόργανα, κώνοι ταχυτήτων, Nitro ZEX, αυτοκόλητα,σχάστρες, ιονιστές καυσίμου, σταθεροποιητές τάσης, κολάρα σιλικόνης, κοντοί επιλογείς ταχυτήτων, μπάρες θόλων & ψαλιδιών, φώτα τύπου Lexus, strobe lights, neon lights, λάμπες LED, εξατμίσεις RAGAZON & Universal, επισκευές σημαδιών και ρωγμών στο παρμπρίζ και πολλά ακόμη…
Συνεργαζόμαστε πλέον με τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδος και του εξωτερικού που αφορούν τη βελτίωση και την αναμόρφωση του αυτοκινήτου σας.