Η Εταιρεία MEGA KAΡΑΠΑΖΒΑΝΤΗΣ Ι. ΑΕ ιδρύθηκε το 1992 από τον Κο. Ιωάννη Καραπαζβάντη στην περιοχή της Λιανής Άμμου, στην Χαλκίδα.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία, η διαρκής παρακολούθηση των νέων τάσεων, το φιλικό αλλά παράλληλα επαγγελματικά εξειδικευμένο περιβάλλον και προσωπικό της με άψογη εξυπηρέτηση αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιλογή σας.

Σε έναν εκθεσιακό χώρο 1500 τ.μ. που αποτελεί πρότυπο κέντρο κομψότητας για την πόλη μας, με μια σύγχρονη αποθήκη 10.000τμ με 50 έτοιμα στημένα μπάνια και περισσότερα από 200 σχεδία σε πλακάκια δαπέδου, είδη υγιεινής, μπανιέρες, υδρομασάζ, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, σε ένα πλήρες υπερσύχρονο  3οροφο κτίριο με έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διακοσμητικά, φωτιστικά, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις πιο απαιτητικές ανάγκες τν πελατών μας.

Η πολυετής εμπειρία μας καλύπτει μεγάλο φάσμα των αναγκών της αγοράς: επαγγελματίες μηχανικούς, διακοσμητές, εργολάβους, ιδιώτες που χτίζουν ή ανακαινίζουν τα σπίτια τους. Μεγάλες εταιρείες: κατασκευαστικές εταιρείες και ξενοδοχειακές μονάδες.

Σας προσκαλούμε να μας επεσκέφθητε και να μας δώσετε την δυνατότητα να σας σχεδιάσουμε το μπάνιο που ονειρεύεστε και θα σας συνοδεύει η μοναδική αίσθηση κομψότητας και πρακτικότητας σε κάθε σας στιγμή.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας : www.megakarapazvantis.gr