Η Microchip Ευβοϊκή ΕΠΕ  μετά από  20 χρόνια  εμπειρία  στην Πληροφορική και στην οργάνωση  Επιχειρήσεων  παραμένει στον χώρο και δίπλα στις επιχειρήσεις της ΕΥΒΟΙΑΣ , αντιστεκόμενη στον ανταγωνισμό των πολυεθνικών και των πολυκαταστημάτων βασιζόμενη  στο άριστα  καταρτισμένο  πολυπληθές και έμπειρο προσωπικό  της το οποίο  φροντίζει να είναι  πάντοτε  δίπλα στον κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη .

Το ΜΟΝΤΕΛΟ  εργασίας  υπευθυνότητα – αποτελεσματικότητα  με την απόλυτη ποιότητα στις τεχνικές υπηρεσίες και στις υπηρεσίες πώλησης προσφέρει στο πελάτη μας το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΣΑΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΛΟΙΠΟΝ  ΕΝΑΝ  ΔΩΡΕΑΝ  ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ , ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ , ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

 

ΣΤΟΧΟΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στόχος λοιπόν της MICROCHIPείναι να καθιερώσει μια συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ που δεν θα περιορίζεται μόνο στα πλαίσια της διαδικασίας της πώλησης, και της απλής υποστήριξης αλλά και στην δημιουργία μιας μακρόχρονης σχέσης μαζί σας .

Ένα  πολύ  σοβαρό  τομέα  που η MICROCHIP δίνει πολύ  μεγάλη  βαρύτητα είναι  και το AFTER  SALES σύμφωνα με το οποίο  συνεχίζει μια τέλεια τεχνική υποστήριξη / συντήρηση των μηχανημάτων τόσο μέσα στα χρονικά περιθώρια της συντήρησης αλλά και μετά το τέλος αυτής.

Εγγύηση για αυτό αποτελεί το άριστα οργανωμένο τμήμα SERVICE της Εταιρείας που απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς.