Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που λατρεύουμε την πολιτιστική μας παράδοση και φροντίζουμε να την αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία. Όραμα μας είναι να βλέπουμε όλο και περισσότερους νέους να διασκεδάζουν μέσα από το θέατρο σκιών, μία τέχνη που κράτησε ζωντανή την πολιτιστική μας ταυτότητα όλους αυτούς τους αιώνες. Το θέατρο σκιών έχει το δικό του μοναδικό τρόπο να καυτηριάζει την καθημερινότητα και να προβληματίζει το κοινό, κάτι που λείπει από τη σύγχρονη κοινωνία. Είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους να καλλιεργήσουμε ένα κριτικό και ανήσυχο πνεύμα στα παιδιά μας, σε μία εποχή που τα προτιμά «κοιμισμένα» πίσω από οθόνες και βιντεοπαιχνίδια.

Χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα υλικά για να κατασκευάσουμε ανθεκτικές φιγούρες που θα αντέξουν στον χρόνο. Σχεδιάζουμε προσεκτικά την κάθε φιγούρα, με σεβασμό στην πολιτιστική μας παράδοση και στην ιστορία του θεάτρου σκιών. Δημιουργούμε με μεράκι και στο χέρι κάθε φιγούρα ξεχωριστά, με έμφαση στις λεπτομέρειες, όπως αρμόζει σε κάθε χειροποίητη κατασκευή.

Το πολυκαρμπονικό υλικό που χρησιμοποιούμε εγγυάται υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής δημιουργίες. Σε συνδυασμό με τα ειδικά, φιλικά προς το περιβάλλον, χρώματα,

πετυχαίνουμε το απόλυτο αποτέλεσμα που αναδεικνύει την φιγούρα στον μπερντέ και εξασφαλίζει απόλυτη αντοχή στον χρόνο.

E-mail:

info@figoures.gr