Παραδοσιακή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από το 1952, μπουγάτσα, πίτα από φύλλο, με γέμιση συνήθως κρέμα ή τυρί, αν και συνιστάται και σε άλλες γεύσεις όπως κιμά, σπανάκι ή και κρέμα κακάο.

Το όνομά της προέρχεται από την αντίστοιχη τούρκικη λέξη παγάτσα (pogaca), (πίτα με κρέμα ή τυρί). Στην Ελλάδα την έφεραν Μικρασιάτες πρόσφυγες μετά την Μικρασιατική καταστροφή, κάνοντας την ιδιαίτερα δημοφιλή στη Βόρεια Ελλάδα ειδικά στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες, που θεωρούνται φημισμένες για την μπουγάτσα τους.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  07:00 ΕΩΣ 17:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00 ΕΩΣ 15:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 09:00 ΕΩΣ 15:00