Ενα γραφικό κουτουκι στην παραλια της Νέας Λαμψακου γράφει εδώ και τρεις γενιές τη δική του ξεχωριστή γευστική ιστορία.Η αρχή έγινε το 1955 οταν ο παππούς Περικλής ξεκίνησε το ουζερί- ψαροταβέρνα που 59 χρόνια μετά. εξακολουθεί να αποτελεί «ζωντανή» γαστρονομική εμπειρία!!Όπως μας ενημερώνει ο Περικλής ο νεότερος (ο εγγονός) εδώ θα βρεις τη βαριά βιομηχανία του βυθού: ολόφρεσκα μεγάλα ψάρια (τσιπούρες αλανιαρες, συναγριδες κ.λπ.) και καραβιδες ζωντανες έχουν τον πρώτο και πιο.. απολαυστικό λόγο,μιας κι έρχονται από τη θάλασσα και τα καΐκια της οικογένειας Μακριδη κατευθείαν στο πιάτο σου! Δεν απουσιάζουν φυσικά το σαγανάκι γαριδα καλαμαράκια φρέσκα   όστρακα φρέσκα και άλλες επιλογές με τραπεζάκια ακριβώς εκεί οπου σκάει το κύμα!!!